ПОЧЕТНА

ИЗДАЊА
БЛОГ
О НАМА
КОНТАКТRansom Rigs

Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu

TAJANSTVENO OSTRVO

----------------------------------

NAPUŠTENO SIROTIŠTE

----------------------------------

NEOBIČNA ZBIRKA VEOMA

ČUDNOVATIH FOTOGRAFIJA

-----------------------------------------

Sve to čeka da bude otkriveno u knjizi Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu. To je nezaboravan roman koji, kombinujući prozu i fotografije, stvara uzbudljivo čitalačko iskustvo. Naša priča počinje užasnom porodičnom tragedijom zbog koje će se šesnaestogodišnji Džejkob otisnuti na sudbonosno putovanje do udaljenog ostrva u Velsu, gde će pronaći ruševne ostatke Doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Dok Džejkob istražuje napuštene sobe i hodnike postaje mu jasno da su štićenici gospođice Peregrin bili više nego čudnovati. Možda čak i opasni. Možda su bili zatočeni na tom ostrvu sa valjanim razlogom. A možda su i nekako – mada je to delovalo nemoguće – još uvek bili živi.

Ovo je čudesno delo mašte od kojeg će vam žmarci krenuti niz kičmu. Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu oduševiće i odrasle i tinejdžere, kao i svakoga ko nalazi zadovoljstvo u senovitim avanturama.


Veoma neobična knjiga koja je prevedena na preko dvadeset jezika i koja je već stekla kultni status. 20th Century Fox je otkupio filmska prava na ovu knjigu, a film će režirati Tim Barton, čovek koji nam je podario Edvarda Makazića, Noćnu moru pred Božić i Mrtvu princezu.


Ransom Rigs

Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu


Godina izdanja: 2012

Format: 21x13

Broj strana: 354

Povez: mek

Pismo: latinica

Štampano u dve boje


Како купити?

Pogledajte neke od zagonetnih fotografija:

Едиција Другачији свет

Ransom Rigs - Mapa dana

Ransom Rigs - Priče o čudnovatom

Ransom Rigs - Biblioteka duša

Ransom Rigs - Grad pustoduha

Патрик Нес - Седам минута после поноћи


Trejler za knjigu:

Trejler za film: