Akcija!

Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu / Ransom Rigs

990 rsd

Godina izdanja: 2012, 2014, 2018 (3. izdanje)
Preveo sa engleskog: Sava Kuzmanović
Prevod dela: Miss Peregrine’s home for peculiar children
Format: 21×13
Broj strana: 354
Povez: mek
Pismo: latinica
Štampano u dve boje

ISBN-978-86-6039-009-9
COBISS.SR-ID-325268487

Šifra proizvoda: ISBN-978-86-6039-009-9 Kategorija:

Opis

TAJANSTVENO OSTRVO
———————————-
NAPUŠTENO SIROTIŠTE
———————————-
NEOBIČNA ZBIRKA VEOMA ČUDNOVATIH FOTOGRAFIJA
—————————————–
Sve to čeka da bude otkriveno u knjizi Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu. To je nezaboravan roman koji, kombinujući prozu i fotografije, stvara uzbudljivo čitalačko iskustvo. Naša priča počinje užasnom porodičnom tragedijom zbog koje će se šesnaestogodišnji Džejkob otisnuti na sudbonosno putovanje do udaljenog ostrva u Velsu, gde će pronaći ruševne ostatke Doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Dok Džejkob istražuje napuštene sobe i hodnike postaje mu jasno da su štićenici gospođice Peregrin bili više nego čudnovati. Možda čak i opasni. Možda su bili zatočeni na tom ostrvu sa valjanim razlogom. A možda su i nekako – mada je to delovalo nemoguće – još uvek bili živi.
Ovo je čudesno delo mašte od kojeg će vam žmarci krenuti niz kičmu. Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu oduševiće i odrasle i tinejdžere, kao i svakoga ko nalazi zadovoljstvo u senovitim avanturama.
Veoma neobična knjiga koja je prevedena na preko dvadeset jezika i koja je već stekla kultni status. 20th Century Fox je otkupio filmska prava na ovu knjigu, a film će režirati Tim Barton, čovek koji nam je podario Edvarda Makazića, Noćnu moru pred Božić i Mrtvu princezu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu / Ransom Rigs“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *