Akcija!

Mapa danâ / Ransom Rigs

1.400 rsd

Autor: Ransom Rigs, 1979-
Preveo sa engleskog: Sava Kuzmanović
Edicija ČUDNOVAT/A
Godina izdanja: 2018
Format: 21 x 13 cm
Broj strana: 470
Povez: mek
Pismo: latinica
Štampano u punom koloru

ISBN-978-86-6039-040-2
COBISS.SR-ID-325877767

Šifra proizvoda: ISBN-978-86-6039-040-2 Kategorija:

Opis

Nakon što je porazio monstruoznu pretnju što umalo nije uništila čitav čudnovati svet, Džejkob Portman se vraća tamo gde je sve i počelo, u Floridu. Sada su tu i gospođica Peregrin, Ema i ostala čudnovata deca i svi se trude da se nekako uklope. Ali bezbrižne dane na plaži i lekcije iz normalnosti ubrzo prekida otkriće tajnog podzemnog bunkera Džejkobovog dede Ejba.

Pojedinosti Ejbovog dvostrukog života kao čudnovatog operativca počinju da se pomaljaju, tajne dugo skrivene svima pred očima. Džejkob počinje da spoznaje kakvo mu je opasno nasleđe zaveštano, da otkriva istine koje su bile deo njega i pre nego što je naleteo na vremensku petlju gospođice Peregrin.

Sada su ulozi veći nego ikada, dok Džejkob i njegovi prijatelji bivaju bačeni u divlja prostranstva američkog čudnovatog sveta – sveta bez vremevrtki, bez pravila – sveta koji niko od njih još uvek ne shvata. Nova čudesa i nove opasnosti očekuju ih u ovom uzbudljivom novom poglavlju priče o čudnovatoj deci gospođice Peregrin. Njihove dogodovštine su i ovoga puta bogato ilustrovane sablasnim starim fotografijama koje su sada – u ovoj potpuno novoj američkoj pustolovini što se proteže kroz razne epohe – u punom koloru.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mapa danâ / Ransom Rigs“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *